Proizvodnja

U našim pogonima se stvaraju proizvodi među najkvalitetnijim u Evropi, što je rezultat višedecenijskog iskustva, najsavremenije tehnike i želje da se uvijek može bolje.

Savox je u mogućnosti da realizuje svaku Vašu ideju i zamisao perfektnog prostora, od izrade idejnog rešenja, glavnih projekata enterijera i 3D vizuelizacija, uključujući koordinaciju, organizaciju i nadzor nad izvođenjem svih enterijerskih radova i opremanja, po sistemu ključ u ruke.

Savox je kompanija sa višedecenijskim iskustvom i ekspertizom u dostizanju ekstremno visokih očekivanja kod naših klijenata širom Evrope.Dijapazon projekata koji se ubrajaju u impozantnoj referentnoj listi, varira od jednostavnih i kratkotrajnih do kompleksnih multidisciplinarnih višegodišnjih projekata.

Nastojimo da poslujemo na načelima koji odražavaju etički kodeks, i  kolektivno kao firma i kao individue zaposlene u kompaniji.

Montažne kuće

Montažne kuće

Proizvodimo montažne kuće, kao i montažne objekte svih namjena, po sistemu roh-bau (gruba gradnja), a takođe i po sistemu “ključ u ruke”, uvažavajući potrebe, želje i mogućnosti kupaca.

Pogledajte još

Pelet

Pelet

Proizvodimo visokokvalitetni pelet od kvalitetne suve piljevine, iz lokalnih resursa, naših šuma. Proizvodnja peleta na ovakav način donosi konstantnu stabilnost cijene. Pod pritiskom piljevina se pretvara u bio-gorivo koje tokom sagorijevanja daje cistu i visoko efikasnu termalnu energiju.

Pogledajte još

Stolarija

Stolarija

Izrađujemo prozore i vrata koji pružaju najveću mogućnost prilagođavanja kupcu i njegovom objektu, po najnovijim važećim standardima EU.

Pogledajte još

Rezana građa

Rezana građa

Zbog visokog kvaliteta šuma i preciznih strugara dobija se na kvalitetu. Dimenzije rezanja su moguće po specifikaciji kupca. Sva gradja se seče iz 1kl. trupaca tako da je strogo kontrolisana da nema žižak ili mušicu što je jako bitno.

Pogledajte još