Prozori i Vrata

Stolarija - Prozori i vrata
Stolarija - Prozori i vrata
Stolarija - Prozori i vrata

Stolarija - Prozori i vrata Savox d.o.o. Milići

Drvo i drvo-aluminijum prozori – Naša orijentacija u proizvodnji prozora je proizvodnja koja će dati najbolje prozore u svakom pogledu i najveću mogućnost prilagođavanja kupcu i njegovom objektu. Zaključujemo da je to proizvodnja drvenih i drvo-aluminijum prozora.

EU standardi – Prozore izrađujemo od lameliranog drveta SMREKA, MERANTI ili HRAST u sistemima IV68, IV78 i IV90. Sistemi IV78 i IV90 zadovoljavaju sve najnovije važeće standarde EU.

Montazne kuce Prozori

Karakteristike prozora

Tipovi – Proizvodimo drvo i drvo aluminijum prozore svih tipova, krilni, dvokrilni, fiksni, tende, klizajući u sistemima IV68, IV78 i IV90.

Optimalni sistemi - IV profili su napravljeni u sistemu 12/18-13 Euro. Ovi sistemi su trenutno najoptimalniji od svih Euro prozora i uključuju dvije gume za insulaciju, efikasni sistem za odvod vode u prozoru i prilagođavanje najstrožijim ocjenama kako bi se ispunili svi tehnički standardi.

Izgled – Bilo da ste vođeni motom “U skladu sa prirodom” ili samo cijenite dobar dizajn, drvo i drvo aluminijum Savox prozori pružaju širok asortiman stilova, boja i završnih radova u tradicionalnim i modernim oblicima  kako bi ispunili svaki vaš zahtjev.

Izuzetna energetska efikasnost – U prozor ugrađujemo termoizolaciona dvoslojna i troslojna stakla, niskoemisiona u jednom ili dva sloja, punjena Argonom. Niskoemisiona stakla reflektuju sunčevu toplotu od kuće, tako da i sa širokim Savox prozorima, vaša soba će biti komforna.

Zvučna izolacija  - Zvučna izolacija prozora se realizuje u 4 faze- kroz materijal ramova prozora, kroz konstrukciju i kvalitet diht gume, kroz kvalitet i strukturu stakla i kroz kvalitet ugradnje prozora. Naš prozor ima sve ove kvalitete sa obzirom na zvučnu izolaciju od nevjerovatnih 50 dB.

Isplativost – Drvo i drvo aluminijum prozori traju duže tako da imaju manju cijenu gledano dugoročno u odnosu na PVC, time vam dajući bolju vrijednost za utrošeni novac i atraktivnije prozore.

Certificirani prozori

Vodeći u kvalitetu – Savox je sproveo labaratorijska ispitivanja drvo i drvo aluminijum prozora prozora čime je dobio CE znak, potvrdu o kontroli produkcije u fabrici, ekspertizu i analizu iste, koja je izvedena u akreditovanoj laboratorij IFT u Rozenhajmu, pod budnim okom treniranog i akreditovanog osoblja. U tom procesu dobili smo  rezultat koji nas smjesta medju najbolje testirane prozore u Evropi.

Drvo i drvo aluminijum vrata – Izrađujemo kvalitetna vrata u klasičnim i modernim oblicima, ali otvoreno smo i za izradu unikatnih vrata po želji kupca.

Raznovrsnot dizajna i veličina - Raznovrsnost dizajna i veličina se nije odrazilo na vrhunsku vrijednost naših vrata. Glavni razlog za to je finalna obrada materijala napravljenih u fabrici. Profili i materijali, zajedno sa staklenim površinama pružaju solidne termo i zvučne insulacije, nevezano za različite zahtjeve kupca u pogledu veličine, funkcionalnosti i dizajna vrata.

Suština kvaliteta vrata

Iskustvo - Višedecenijsko iskustvo, najsavremenija tehnologija i obučenost kadrova u proizvodnji drvo i drvo aluminijum prozora različite namjene, garancija su kvaliteta naših proizvoda i zadovoljstva naših kupaca.

Certifikati - Naši drvo i drvo aluminijum prozori su poznati širom svijeta,  što se dokazuje brojnim certifikatima i referencama koje oslikavaju kvalitet našeg stvaranja!

Drvo profili prozora

Drvo prozor IV68 Savox Drvo prozor IV78 Savox Drvo prozor IV90 Savox

Drvo-aluminijum profili prozora

Drvo aluminijum prozori IV78 Drvo aluminijum prozori IV90

Podizno-klizne stijene

Podizno-klizne stijene 

Kontaktirajte nas!